TRYGGA ARMBAND


Det är många som har frågat vår ideella organisation om man kan köpa våra trygga armband online. Nu kan man det, äntligen!

BAKGRUND: Många vill gärna ha någonting för att ge, vilket är helt förståeligt. Vi har därför tagit fram flera kollektioner med trygga armband som vi säljer. Eftersom vi alla är unika så har vi valt att texterna på armbanden varierar. Passar både tjejer som killar, barn som vuxna. Armbanden är handgjorda i Sverige av våra volontärer och är elastiska samt knuten är limmad för att hålla bättre. Färgerna kan skilja sig något från bilden. Hela tiden skapas fler trygga armband. Ge dig själv en gåva eller köp en present till någon du håller kär samtidigt som du stödjer vår organisation. Bär ditt armband med stolthet då du hjälper utsatta kvinnor och barn att vara trygga dygnet runt alla dagar i veckan.

BESTÄLLNING: För att beställa våra trygga armband så skickar du ett mail till oss i formuläret nedan. Kopiera gärna bilden på det armband som du önskar köpa och bifoga bilden till oss så att du får rätt armband. Hittar du inte just DITT armband? Kontakta oss så skräddarsyr vi ett åt dig. För specialgjorda armband tillkommer en kostnad på 50 kr. Du får givetvis veta den totala kostnaden innan vi påbörjar beställningen.

FRAKT: Det finns 2 alternativ; antingen så kan du hämta din beställning kostnadsfritt i Torslanda eller så skickar vi din beställning som ett vanligt brev med PostNord. Kostnad för frakt tillkommer från 15 kr. Vill du att vi skickar spårbar leverans till din postlåda så kontakra oss. Vi skickar din beställning nästkommande dag då vi ser att betalningen kommit in. Vår ideella organisation ansvarar inte för postens slarv.

BETALNING: Betalning sker innan leverans med Swish till vårt journummer: 076-283 46 76. Märk betalningen med ditt för- och efternamn. All vinst går oavkortat till vår ideella organisation så att vi kan hjälpa utsatta kvinnor och barn dygnet runt alla dagar i veckan.

Hjärtligt välkommen att beställa!