HJÄLP OSS HJÄLPA

Samarbete och sponsring

Vi behöver hela tiden hjälp med den ekonomiska delen samt utrustning och material för att kunna utföra våra patrulleringar. Har du kanske ett företag som vill hjälpa oss att hjälpa andra tjejer? Även privatpersoner är välkomna att hjälpa. Kontakta oss vad du kan erbjuda eller om du vill ha en lista på de saker som vi behöver. Företag får gärna ha sin logotyp på de saker som de vill sponsra oss med. Om organisationens namn ska finnas på produkterna så önskar vi givetvis att vårt namn är större än företagets. Givetvis önskar vi samma färg som vi redan har på vår utrustning så tjejer känner igen oss. Som tack för din gåva erbjuder vi både företag och privatpersoner att synas på vår hemsida under fliken "tack till". Vi kommer även lägga ut många bilder på våra sociala medier där vi taggar er. Ni kan givetvis vara helt anonyma också. Vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi kan få!


Swish

Vår organisation behöver hela tiden ekonomisk hjälp för att kunna hjälpa andra tjejer. Pengarna går oavkortat till organisationen för att vi ska kunna öka våra resurser, finnas i fler kommuner, köpa in den utrustning som behövs och kunna köra hem tjejer tryggt och säkert. Nu kan ni som vill hjälpa oss att hjälpa andra tjejer bidra med en gåva genom Swish. Alla gåvor räknas.

Swish-nummer: 076-283 46 76

Använd QR-koden nedan för att lättare ge en gåva:


Köp gärna ett tryggt armband

Många vill gärna ha någonting för att ge, vilket är helt förståeligt. Vi har därför tagit fram en kollektion med trygga armband som vi säljer. Eftersom vi alla är unika så har vi valt att texterna på armbanden varierar. Passar både tjejer som killar, barn som vuxna. Armbanden är handgjorda i Sverige av våra volontärer och är elastiska samt knuten är limmad för att hålla bättre. Hela tiden skapas fler trygga armband. Ge dig själv en gåva eller köp en present till någon du håller kär samtidigt som du stödjer vår ideella organisation. Hittar du inte just DITT armband? Kontakta oss så skräddarsyr vi ett åt dig. All vinst går oavkortat till vår ideella organisation Trygga Tjejer på Stan så att vi kan hjälpa andra tjejer. Bär ditt armband med stolthet då du hjälper tjejer att vara trygga dygnet runt alla dagar i veckan. Köp gärna ett av våra armband för tjejers trygghet.

Vi säljer våra trygga armband ute på stan med jämna mellanrum. Kolla här när och vart vi står. Du kan även beställa online på vår Instagram: trygga_armband.


Tveka inte att kontakta oss ♥️