TRYGGA TJEJTRÄFFAR

04.01.2023

Efter en lång väntan pga restriktioner så drar vi äntligen igång våra aktiviteter för tjejer. Det finns olika aktiviteter att välja mellan, något för alla. Plats för aktiviteterna är främst i Göteborg med omnejd, men även i Borås, Trollhättan samt i andra kommuner där intresset finns. Vi kommer aldrig att skriva ut exakt vart vi kommer att vara innan träffen på vår hemsida eller på sociala medier eftersom vi vill att du som tjej ska känna dig hundra procent trygg.
DESSA AKTIVITETER FINNS ATT VÄLJA PÅ:
- Blomsterbindning
- Måla tavlor med tema
- Lär dig fotografera - grunderna (utomhus)
- Modell för en dag
- Fotografering
- Filminspelning
- Tipspromenad med tema (utomhus)
- Vintermys med korvgrillning (utomhus)
- Girlpowerwalk
- Mamma-promenad
- Meditation
- Filmkväll (komedi)
- Filmkväll (skräck)

Vill du anmäla ditt intresse för någon av tjejträffarna? Kontakta oss antingen via PM på Facebook/Instagram eller till vår e-post info@tryggatjejerpastan.se för mer information.

Beroende på vilken tjejträff som du vill vara med på så kan det kosta en mindre summa för inköp av material samt instruktör. Datum för träffarna kommer att sättas när vi har tillräckligt med deltagare. Se till att ha egen försäkring då du inte är försäkrad genom oss. Språk: svenska och engelska.
Det är nolltolerans mot alkohol och narkotika under våra tjejträffar. Du får inte heller vara påverkad. Alla ska respektera varandra och behandla andra som du själv vill bli behandlad. Vi har total tystnadsplikt och berättar absolut inte för någon att du varit med. Fler teman för tjejträffar kommer att ordnas med tiden. Tjejer i alla åldrar är välkomna.
Vi hoppas även att det finns både företag samt privatpersoner som vill hjälpa och stötta vår organisationen ekonomiskt för att kunna ge tjejerna en värdig fritid samt ny vänskap. Swish kan skickas till samma nummer som vårt journummer, dvs 076-283 46 76 alternativ använd QR-koden högst upp på vår Facebook-sida. Alla bidrag räknas!