KORTFILM OM ENSAMHET

29.03.2021

Igår den 28/3 hade vi filminspelning i Partille trots allt regnet. Det vi spelade in var scener till vår kortfilm om ensamhet. Vi hade två jätteduktiga statister som deltog. Nu är det lite kvar på efterarbetet innan vi kan publicera den. Tack till alla som deltog igår och gjorde det möjligt att skapa denna viktiga informationsfilm.

Vill du också deltaga framför kameran som statist i våra kortfilmer? Vi söker fortfarande tjejer och killar till våra två kortfilmer om självmord och våld i nära relationer. Det kommer inte att vara några repliker utan endast musik i bakgrunden. Inspelningsplatserna är i Göteborg med omnejd. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av teater eller som skådespelare. Vi söker även en bostad där vi kan få spela in några scener.

Filmerna kommer sedan att finnas på vår hemsida, YouTube samt våra sociala medier. Ditt namn samt personuppgifter kommer inte att finnas med, varken i filmerna eller på våra sociala medier. Om du vill så får du gärna stå med på vår hemsida under fliken "tack till", men detta är helt valfritt.

Tyvärr kan ingen ersättning ges då vi i organisationen själva arbetar ideellt, dvs utan någon lön.

Skicka din ansökan antingen via PM på vår Facebook-sida eller till vår e-post info@tryggatjejerpastan.se