CHATTA MED OSS

06.05.2023

Även om vår växande ideella organisation Trygga Tjejer på Stan har en policy som lyder att vi hjälper tjejer dygnet runt alla dagar i veckan så har vi även infört dagar och tider för att du som tjej även ska kunna chatta med oss. Oftast är det mer akuta fall som vi får in under veckodagarna på vår jourtelefon vilket givetvis prioriteras. När du nu kommer att kunna chatta med oss så kan det handla om precis vad som helst. Sedan är det för många mycket lättare att skriva än att prata. Vi har valt att chatta på Snapchat som är den mest anonyma appen än så länge och som vi även använder. Det är enkelt att göra ett anonymt konto där ifall du önskar detta. Och det bästa av allt är att du kan bo vart som helst i hela Sverige!

Som sagt, du är helt anonym och vår styrelsemedlem som du chattar med har en total tystnadsplikt. Ingenting från chatten sparas eller först vidare till andra styrelsemedlemmar eller volontärer i organisationen. Det är oftast alltid en och samma styrelsemedlem som har hand om chatten samma dag. Ibland delas tiderna upp och detta får du givetvis reda på om det pågår en chatt mellan dig och en styrelsemedlem som ska bytas av. Då kommer chatten mellan er att stängas och om du önskar så får du självklart starta en ny chatt med den nya styrelsemedlemmen som tar över chatten.

Tänk på att tiderna kan avvika ifall vi får in ett jourlarm som är prioriterat. Om detta sker så blir ni meddelade på våra sociala medier!

TIDER:
Tisdagar: 17:00-22:00
Onsdagar: 13:00-18:00
Torsdagar: 17:00-22:00
Söndagar: 17:00-22:00

SNAPCHAT:
tryggatjejer

Välkommen att chatta med oss!