FÖRELÄSNING: "Att leva med en psykopat"

14.03.2023

Vi kommer inom en snar framtid att ha en föreläsning om destruktiva förhållanden. Det är vår grundare/ordförande Malina som kommer att berätta utifrån hennes tidigare liv då hon levde dagligen med fysisk och psykisk misshandel av hennes ex. Hon fick stå ut dagligen med att höra hur otroligt dålig hon var, fick känna smärta på olika sätt samt blev mordhotad. Det var ändå aldrig Malina som var offret. Blåmärken som vänner såg var från bland annat att hon gått in i en dörr eller ramlat. Att hon stod ut med att se den hon "älskade" bli beroende av alkohol och samtidigt ge sig på henne för att hon pratade.

Detta är en hjärtskärande berättelse som tidigare aldrig berättats. Malina är redo att ta steget och tala om vad som egentligen hände när ingen annan såg. Föreläsningen handlar om hur man klarar av att leva i ett destruktivt förhållande med daglig misshandel, hur anhöriga har betett sig samt hur man tar sig ur det och hur man kommer på benen igen. Eller gör man någonsin det? Under föreläsningen kommer bilder att visas från tiden då Malina levde i ett destruktivt förhållande. Vi varnar känsliga personer redan nu då det är sår, blod och blåmärken. Ni är också välkomna att ställa frågor eftersom Malina idag arbetar med att stoppa våld i nära relationer på heltid och har lång erfarenhet inom detta. Det är ALDRIG okej att bli misshandlad, varken fysiskt eller psykiskt, och det är ALDRIG ditt fel.

Det går även att boka denna föreläsning till exempelvis gymnasieskolor, universitet, företag eller liknande. Kontakta oss för mer information.

Åldersgräns: 15+

Datum: OKÄNT

Tid: OKÄNT

Plats: Flera kommuner

Biljettpris: 350 kr (all vinst går oavkortat till organisationen)

Bokning sker till vår e-post info@tryggatjejerpastan.se. Endast förbokning gäller så vi vet antal besökare. Avbokning senare än 24 timmar innan föreställningen debiteras med hela kostnaden.