BOKA OSS SOM TOMTE

23.11.2023

Behöver ni en tomte till barnen som hämtar önskelistor eller delar ut julklappar? Eller behöver ni en tomte till ett event? Då kan ni boka vår ideella organisation Trygga Tjejer på Stan. Det är ENDAST tjejer från vår styrelse samt våra underbara volontärer som kommer att vara bakom tomtekläderna vilket är en trygghet för många föräldrar. Endast 1 tomte kommer per hushåll. Välj om ni vill att vi ska bära tomtemask, det finns 2 olika modeller att välja mellan. Alternativt utan tomtemask och endast tomtekläder, då som tomtemor. Vi hjälper er att dela ut några av era egna julklappar och samtidigt ge ett fint minne till barnen. Men innan julafton kan vi också komma på besök i trädgården för att visa barnen att tomten tar emot önskelistorna som ni exempelvis lagt ut. Fantasin sätter inga gränser. Beräknad tid hos varje familj är ca 10 minuter. Vi erbjuder detta i Göteborg med omnejd. Vi finns tillgängliga från 1 december till 28 december.

Ni får mer än gärna fotografera och filma vilket är uppskattat. Skicka gärna bilderna samt filmerna till oss. Vid behov blurrar vi barnen om ni inte vill att dem ska synas vid publicering.

Att hyra oss som tomte kostar från 350 kr. Kostnaden är beroende på vart ni bor. Betalning sker med Swish i förskott vid bokning och ni får en bokningsbekräftelse. All vinst går oavkortat till Trygga Tjejer på Stan. Anledningen till att vi tar ut en avgift är för att täcka utgifter för bränsle och andra kostnader som tillkommer, till exempel slitage. Samtidigt som era barn får ett fint minne av julen så bidrar ni till ett tryggare samhälle för tjejer samt att vi kan hjälpa de tjejer som behöver stöd eller hjälp i alla situationer. Men även för att vår ideella organisation ska kunna hjälpa utsatta kvinnor och barn då våld i hemmet tyvärr ökar under jul och nyår.

BOKA TOMTE?
Bokning sker till vår e-post info@tryggatjejerpastan.se eller genom formuläret nedan: