AKUT HJÄLP - 1 (JOURLARM)

20.04.2023

DETTA ÄR NU LÖST!
Vi har en utsatt tjej som behöver komma till sina anhöriga i tryggheten. Detta pga våld i nära relation. Jourlarmet kom in till vår ideella organisation idag klockan 11:58 och givetvis ska vi hjälpa henne. Hon måste akut ifrån sitt eget hem och detta är alltså ett prioriterat jourlarm. Vi ber därför allmänheten om ekonomisk hjälp för bränsle. Alla gåvor räknas, tack på förhand. Tillsammans kan vi hjälpa utsatta tjejer och ge dem trygghet!

UPPDATERING FREDAG 21/4 07:01
Den utsatta tjejen är i säkerhet, men inte än hos sina anhöriga tyvärr. Så fort vår ideella organisation fick in en ekonomiska gåva från allmänheten samt att en styrelsemedlem hjälpte till så kunde vi tanka vår patrullbil. Bränslet räckte precis för att hämta tjejen från sin egna bostad till att köra henne till en betydligt tryggare plats. Detta var igår vid 14:33. Vi fortsätter kämpa för att vi ska kunna hjälpa denna otroligt starka tjej till sina anhöriga. Det är en bit för oss att köra, men som ni vet så ger vi aldrig upp. Tjejer hjälper tjejer!
UPPDATERING MÅNDAG 24/4 11:09
Vi fick in en del ekonomiska gåvor som gjorde allt mycket lättare. Tyvärr fick vi lägga till själva också vilket vi inte tvekar en sekund på om det verkligen behövs. Den utsatta tjejen är nu hos sina närstående och i trygghet. Tack för all hjälp, ni är änglar!
SWISH: 076-283 46 76